Parketvloer projecten in de spotlight

Of het nu gaat om 20 of 200 m². In alle situaties gaan wij voor kwaliteit en een perfecte afwerking. We tonen je graag de projecten waar we extra trots op zijn. Unieke parketvloer projecten op een bijzondere wijze gelegd. De houten vloer die in combinatie met het interieur tot leven komt. Door de manier van leggen het interieur juist versterkt en extra aandacht geeft. Onze parketvloeren zijn een eyecatcher in ieder interieur.

Heb jij bijzonder mooie foto’s van de nieuwe parketvloer door ons gelegd? We ontvangen deze graag en plaatsen deze met toestemming graag op onze diverse mediakanalen. Vragen, opmerkingen en foto’s mogen gezonden worden naar info@pegasusparket.nl

Hongaarse punt van Albers Parket

Onder moderne architectuur gebouwde woning voorzien van een strakke Hongaarse punt van Albers Parket, 18 cm breed, zonder V-naad, in een zeer cleane selectie, afgewerkt met Invisible lak.

Eiken visgraat van Zwitserse makelij

In het historische hart van Maastricht gelegen nieuwbouw stadwoning volledig voorzien van eiken visgraat van Zwitserse makelij, geborsteld en Invisible gelakt.

Frans eiken tapis parket

Loft gelegen in hartje Maastricht voorzien van Frans eiken tapis parket, afgewerkt in unfinished olie. Artisanaal gelegd.

Vloer van DiLegno

Naast een strakke inrichting een subtiel contrasterende vloer van DiLegno, uitgevoerd in een multiplank, verouderd, in de kleur Pimonte, rechtstreeks verlijmd op de cement dekvloer.

Parketvloer in hongaarse punt

Een verouderde prachtige parketvloer welke tot in detail aansluiten bij de stijl en het karakter van de woning in jaren ’20/’30 stijl. We hebben dit parket Tapis geplaatst, gelijmd en gespijkerd. Deze parketvloer is bevestigd op een houten ondergrond.

Multiplank met dubbele veroudering

Een mooi geheel in combinatie met de industriële look en de strakke inrichting. De banken voor de ramen zijn vervaardigd uit vloerdelen. Wat voor nóg meer eenheid zorgt. Ook in dit interieur ademt de natuur.