Een gedegen advies en schitterend resultaat

Inventarisatie en advies

Ons advies begint met een inventarisatie. Op verzoek komen wij bij u thuis kijken naar de ruimten waar u graag een houten vloer wilt laten leggen. We letten onder meer op de stijl van de woning en uw interieur en op de lichtinval in de vertrekken. Daarnaast willen we graag het een en ander weten over uw persoonlijke smaak en levenswijze. Houdt u van modern en strak of mag het een beetje rustiek? Heeft u kinderen of huisdieren? Blijft de ruimte altijd slaapkamer of wordt het ooit een kantoor? Al deze facetten spelen mee bij de keuze van het juiste parket.

Offerte

De prijs speelt uiteraard een rol bij uw beslissing. Daarom zullen we u uitgebreid informeren over de financiële consequenties van de verschillende keuzes. Wij maken een toegespitste offerte, afhankelijk van de keuzes. Zo kunt u tot een goed geïnformeerde beslissing komen, zonder verrassingen achteraf.

Planning en uitvoering

Onze parketteurs zijn gewend voorzichtig om te springen met uw interieur, maar de ruimte moet natuurlijk wel helemaal leeg zijn om de parketvloer te kunnen leggen. Samen met u maken wij een planning voor de uitvoering. Vanzelfsprekend treffen wij de nodige maatregelen om overlast te voorkomen.

Garantie en nazorg

Een houten vloer gaat wel een generatie mee. We leveren uw parketvloer gebruiksklaar op en bieden ook garantie op de vloer. Zie voor de details ook onze algemene voorwaarden. Kwaliteit als belofte. Pegasus Parket legt al ruim 40 jaar parketvloeren. Als ambachtelijk bedrijf concurreren wij op kwaliteit eerder dan op prijs.