Laat uw bestaande houten vloer renoveren

Slijtage en gebruikssporen

Met de jaren wordt parket – mits goed onderhouden – vaak alleen maar mooier. Intensief gebruik laat z’n sporen na en voegt extra karakter toe. Als de slijtage te groot wordt, of als de vloer echt beschadigd is dan kunnen onze medewerkers uw vloer renoveren. Uiteraard met behoud van de karakteristieke uitstraling van uw houten vloer.

Het kan ook gebeuren dat parket echt kapot gaat. Bijvoorbeeld doordat er bij een verhuizing of verbouwing iets zwaars op valt en er planken breken of scheuren of doordat er bij het verschuiven van een meubel een kras in komt. Bij dergelijke ongelukjes kunnen onze ervaren parketteurs uw vloer in de meeste gevallen (nagenoeg) onzichtbaar repareren. Bij schade door derden kunt u de kosten soms verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering.

Uw bestaande parketvloer aanhelen of aanleggen

Bij uitbreiding of aanpassingen van uw woning kunnen we een bestaande parketvloer aanhelen of aanleggen. Dit kan met een identieke of juist contrasterende parketsoort. Wij adviseren u graag over de juiste aanpak, zodat het lijkt of die extra ruimte er altijd al was.

Uw parketvloer schuren

Schuren van parket valt onder groot onderhoud. Om uw vloer in optimale conditie te houden raden we u aan elke acht tot tien jaren uw parketvloer te laten schuren, maar dit is afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Twijfelt u? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen?

Parket heeft een lange levensduur en dus is het vaak de moeite waard om een beschadigde of verweerde vloer te renoveren. Wij maken uw oude vloer nagenoeg als nieuw. Door vloeren te schuren en te kiezen voor een bepaalde afwerking kunnen we er zelfs voor zorgen dat uw vloer een totaal andere uitstraling krijgt.

Of het nu gaat om repareren van schade, aanhelen van een bestaande vloer of een grote schuurbeurt. Bij Pegasus kiest voor een professionele oplossing. We bespreken graag samen met u de beste oplossing voor uw situatie.